UBAT Veggie er byens første og gennemførte vegetariske- og veganske spisested. Siden genåbningen af Restaurant Tabu i 2016 med Michael ‘Miv’ Pedersen ved roret, har Tabu opbygget stærke relationer og netværk med nogle af Nordjyllands bedste producenter. Ord som økologi, biodynamik samt bæredygtighed er særdeles essentielle og kerneelementer for både disse producenter men også top-restauranten. Deraf opstod også idéen til By Tabu UBAT Veggie, hvor det er muligt at nyde disse fantastiske grønne råvarer igennem lækre retter og menuer hos spisestedet centralt i Aalborg. Placeringen på Vesterå 5, lige ved siden af Restaurant Tabu, sikrer den vigtige og tætte relation mellem de to spisesteder. På UBAT Veggie kan du både spise morgenmad, frokost samt til aften.
Hvad siger restauranten selv?
”UBAT Veggie er et vegetarisk og vegansk køkken, hvor kød, fisk og fjerkræ undlades. Fokus er i stedet på jordens velsmagende afgrøder og landsdelens velkendte mejeriprodukter i kombination med Restaurant Tabus kulinariske formåen. Gå på opdagelse i menukortet, hvad enten du er til en hyggelig morgenstund, en god frokost eller aftenens tre smagsfulde retter. Vi glæder os til at se dig!”
– UBAT Veggie
Kendetegn
Vegetarisk- og vegansk, Nordisk inspireret, Anmelderrost, En del af Tabu-koncernen, Lokale, gode & grønne råvarer, Sæsonbetonet mad, Nordjysk-inspirerede retter, Innovative & dygtige kokke, God service, Åbner januar 2019, Flexitar, Morgenmad, Frokost, Aften, Plantebaseret, Brød, Grød, Salater
02 Anmeldelser Skriv en Anmeldelse