Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

El Mariachi introducerer flere cocktails

Hvem elsker ikke drinks og cocktails?.. Det gør vi i alt fald her på Dinnerlust-redaktionen, og det gør de bestemt også på El Mariachi, der er placeret på den hyggelige Ved Stranden centralt i Aalborg.

 

Den mexicansk-inspirerede gastropub har over længere tid serveret masser af lækre cocktails, drinks, og ikke mindst smagsfulde specialøl. Men som noget nyt, introducerer restauranten nu 2 forskellige cocktailskort – og der er masser af lækkerier på kortet!

Grunden til at El Mariachi har kreeret to forskellige cocktailskort er, at stedet ønsker at vise deres gæster at de elsker at improvisere, afprøve, fortolke og lege i køkkenet (baren). Derfor har de lavet et kort med ‘Egne kreationer & klassikere’ og det andet kort er med ‘Fortolkninger af klassikere’, hvor man finder klassikere men med forskellige twists.

Derfor, burde der være noget nyt at afprøve næste gang du skal have drinks og cocktails på El Mariachi. De har desuden også masser af forskellige lækre øl på fad.

 

– Se hele El Mariachi’s menukort lige her!

 

El Mariachi skriver desuden på deres Facebook,

 

Cocktails  Vi elsker dem!!!

Vi elsker at lave dem – vi elsker at finde på nye – vi elsker at improvisere dem – vi elsker at drikke dem!!!

Nu introducerer vi TO cocktailkort

Det ene er med vores egne kreationer og ‘vores klassikere’

Det andet er et kort med vores fortolkninger af de ægte klassikere nye som gamle. Hvor vi prøver at komme så tæt på original cocktailen, dog nogle gange med et lille twist

Hvis man ikke er til cocktails er der 15 forskellige fadøl at vælge i mellem…

– Læs opslaget og se en kort video af nogle af deres forskellige øl & cocktails her.

El Mariachi’s 2 nye cocktailskort