Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Nyt menukort til efteråret på Brdr. Price

Det er ingen hemmelighed, at sommeren desværre er ovre og at efteråret dermed efterhånden er over os. Og selvom vi går imod mørkere og koldere tider rent vejrmæssigt, så betyder det heldigvis også for os madglade, at der er en del udskiftning i alle de gode spisesteders menukort.

 

Brdr. Price i Aalborg har netop præsenteret deres opdaterede “efterårs-menukort”, hvor bl.a. nye retter såsom letrøget torsk, bisque af friske skaldyr, svamperisotto eller coq au vin.
Spisestedet der er placeret på den hyggelige C. W. Obels Plads er desuden et populært sted for flere aalborgensere, bl.a. fordi priserne heller ikke er skyhøje ift. den kvalitet som der leveres. Hertil kommer de flotte lokaler, eller de hyggelige siddepladser lige udenfor restauranten.

 

Gå på opdagelse i hele Brdr. Price’s nye menukort til efteråret, lige her.

 

Lidt fotos på de nye retter fra “efterårs-menukortet” ses herunder.

 

Brdr. Price skriver desuden,

 

NYT MENUKORT:
På efterårets nye menukort er der både nye lækre retter samt kendte klassikere på kortet. Prøv fx vores bøf af krogmodnet dansk kødkvæg fra Kildegaarden, Prices burger, carpaccio eller profiteroles med vanilleis! 😋🍴🍂

Kom forbi til både frokost, kaffe, middag elller blot et lille glas i vores hyggelige restaurant eller ude på terrassen. 🥂

Vi har åbent alle dage til både frokost og aften.