Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Plankebord – en ny måde at spise god mad på

Plankebord er ikke en ny type spisebord, men den er blevet mere og mere populær i de seneste år. Plankebordet er et spisebord, der er bygget op af en lang, flad træplade, som oftest i massivt træ. Plankebordet er ofte forsynet med ben eller stolper langs kanten, så pladen ikke rykker sig. Vi giver dig her et par grunde til, at plankebordet er blevet så populært som spisebord.

Forskellige anledninger

Plankebordet er et spisebord, der er velegnet til mange forskellige lejligheder. Det er et godt spisebord til familien, fordi det kan sidde mange mennesker omkring. Det er et stort og rummeligt spisebord, hvor der er plads til mange tallerkener og glas. Plankebordet er et spisebord, hvor maden kan stå midt på bordet, så alle kan nå det. Derfor er det særligt velegnet til tapas, buffet eller anden mad, der skal deles. Plankebordet er desuden velegnet til mange forskellige anledninger, fordi det også er nemt at vedligeholde og rengøre. Det kan du læse meget mere om på plankebord.nu.

Stilrent

En ting der gør plankebordet særligt populært er, at det er et spisebord, der er meget enkelt i sin udformning. Det er ikke et spisebord, der er overladt til designere og indretningsarkitekter, men det er et spisebord, der er designet af naturen. Det er derfor et spisebord, der passer til alle hjem, og som ikke vil kræve, at man ændrer sin indretning for at få det til at passe ind. Du finder et stort udvalg af plankeborde på www.bymain.dk, hvor der er et plankebord til enhver smag. Du kan nemlig både

Opsummering

Plankebordet er derfor et spisebord, der er velegnet til alle lejligheder. Det er et spisebord, der passer til ethvert hjem, og som ikke kræver, at man ændrer sin indretning. Det er også et spisebord, der er velegnet til alle slags mad. Plankebordet er derfor det perfekte spisebord til enhver lejlighed.

Skriv din kommentar