Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Restaurant Textur-stifter vinder fornem pris: Årets Kokkeprofil i Danmark

Den tidligere køkkenchef hos Ruths Hotel i Skagen, Dennis Juhl Jensen, valgte i 2017 i samarbejde med Frederik Østeraa, at stifte Restaurant Textur i Aalborg. Spisestedet på Vesterbro åbnede i september 2017, og har siden nydt stor efterspørgsel og popularitet. Konceptet er mad af høj kvalitet til fornuftige priser – og der skiftes ud i menuen hver 2-3. uge, så denne altid er sæsonaktuel.

 

Frederik Østeraa (tv.) og Dennis Juhl Jensen (th.) er de to stiftere af Restaurant Textur.

 

Nu kan den ene af stifterne og ejerne hos Textur, Dennis Juhl Jensen, fejre en fantastisk anerkendelse af både restaurantens samt egne præstationer. Søndag aften (28. oktober) blev han nemlig kåret til “Årets Kokkeprofil” ved en stor gallaaften afholdt af Den Danske Spiseguide for dansk topgastronomi.

På aftenen blev der i alt uddelt priser i 16 forskellige kategorier, og den nordjyske restaurationsscene var velrepræsenteret. Heriblandt altså også Dennis Juhl Jensen fra Textur, som blev den velfortjente vinder af “Årets Kokkeprofil”.

 

Trofæet som Dennis Juhl Jensen tager med hjem.

 

Resultatet (prisen, red.) er en manifestation af Dennis’ evner som kok, og ikke mindst af validiteten samt kvaliteten hos Restaurant Textur i Aalborg.

Skal du besøge Textur, og selv afprøve spisestedets kvalitet? Eller skal du bare besøge stedet igen?
Læs mere her – og se den nuværende menu samt reservér et bord!