Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Restaurant Textur vinder fornem pris

Restaurant Textur har begejstret mange af deres besøgende gæster siden de slog dørene op for første gang i september 2017, snart 1 år siden. De besøgende gæster har været begejstrede for Textur’s koncept, hvor de kører med meget sæsonbestemte menuer og ofte skifter ud i menukortet. Se eventuelt hvad spisestedets nuværende menukort byder på, lige her.

 

Restauranten, med beliggenhed på Vesterbro i Aalborg, leverer altid høj kvalitet og har et konstant fokus på at være innovative og, som tidligere nævnt, sæsonbaserede, når det kommer til udtænkningen og udformningen af deres retter og menuer.

 

Blandt andet derfor, og fordi de over en længere periode har leveret på et højt niveau, har Restaurant Textur netop vundet den fornemme og prestigefyldte pris, “Årets Bistro”. Det er Foreningen af Danske Madanmeldere som afholder konkurrencen, Årets Ret, hvor bl.a. altså også Årets Bistro kåres. Textur var nomineret til prisen sammen med to stærke København-baserede restaurationer i form af Restaurant Barr og Restaurant Sanchez.

Herfra Dinnerlust-redaktionen skal der lyde er stort tillykke til hele crewet omkring Restaurant Textur. Det er altid fantastisk at se, når vi i Nordjylland og Aalborg kan kæmpe med om de flotte priser.

 

Restaurant Textur skriver desuden på deres egne sociale kanaler,

 

VINDER AF ÅRETS BISTRO 2018
Foreningen af danske madanmeldere afholdte i går deres årlige prisuddeling ‘Årets ret’, hvor vi vandt kategorien ‘Årets bistro’! Tusind, tusind tak – vi er helt vildt stolte og glade!

Restaurant Textur i Aalborg vinder årets bistro aalborg nordens paris 9000 dinnerlust caféer restauranter menukort

 

Læs mere om Restaurant Textur, se menukort, åbningstider, reservér bord, mm. lige her.