Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Succesfuld åbningsaften hos BACO by Night

BACO lancerede deres nye koncept BACO by Night på Budolfi Plads – og havde en succesfuld åbning

 

Vi samarbejder med flere af byens dygtige restauratører, og det er altid en stor fornøjelse at se og opleve nye idéer og koncepter blive stablet på benene. Torsdag aften (2. juli) var vi inviteret med til at teste BACO-drengenes nye koncept; BACO by Night.

 

baco by night aalborg dinnerlust dinnerclub 9000 budolfi plads 20 centrum bagels kaffe cocktails drinks

 

BACO åbnede tilbage i december 2018 deres første kaffebar, og siden da, er det gået stærkt. Efter stor efterspørgsel, valgte de at genåbne forretningen i større lokaler på Nørregade 1 – et valg, som for alvor satte skub i forretningen: ”Vi har haft mere eller mindre fuldt hus siden vi åbnede i Nørregade 1. Vi er blevet taget enormt godt imod”, fortæller medstifteren Frederik Kjær.

Derfor mente Frederik og Emil Kjær, at det var på tide at udvide BACO konceptet. Kunderne var glade, stedet velbesøgt, og de elskede det, de lavede. To uger inden COVID-19 lukker Danmark ned, tager de to iværksættere beslutningen; adressen hedder Budolfi Plads 20, og de sætter hver deres underskrift på hvad der viser sig at blive en mere omfattende rejse end først antaget.

 

 

 

Stærk åbning på Budolfi Plads 20 – nu “udvider” man med nyt koncept

Den nye BACO-café på Budolfi Plads har været populær lige fra åbningen, og man forstår godt hvorfor. God lokation, hyggelige lokaler, udeservering, kompetent service, og kvalitetskaffe og gode bagels til billige penge.

I torsdags åbnede stedet så for deres helt nye koncept; BACO by Night. Hver torsdag, fredag og lørdag fra klokken 19:00 til midnat serveres der lækre drinks og cocktails til kun 40 kroner – med mulighed for dobbelt op. Derudover kan man også nyde vin, forskellige slags øl, Somersby samt shots.

Vi fik selv en god plads ude på den skønne terrasse, hvor vi prøvesmagte de lækre cocktails og nød udsigten af glade mennesker, som havde en god dansk sommeraften hos BACO by Night.

På menukortet finder man drinks og cocktails som Gin & Tonic, Gin Hass, Espresso Martini, Tequila Sunrise, og én af vores favoritter: BACO Special, som er en frisk rabarber-cocktail.

 

 

 

Som aftenen skred frem, kom vi selv igennem de forskellige drinks og cocktails på kortet, man får rigtigt meget for pengene – netop også baggrunden for det nye koncept. Det kunne desuden fornemmes på forsamlingen af besøgende, at det nye koncept var en stor succes. BACO by Night må kunne karakteriseres som et koncept som de fleste kan være med på. Kvalitetscocktails til en lav pris, kolde øl, snacks og ikke mindst muligheden for at få en god start på aftenen – eller blot nyde hele aftenen på stedet, hvor man både kan sidde udenfor og indenfor.

BACO by Night tilbyder også deres drinks som to-go, så du kan tage dem med videre ud og nyde vejret på havnen, i parken, eller derhjemme med dine nærmeste.

 

Psst! Vi har masser af lækre fordele denne juli-måned i Dinnerclub hos både BACO samt hos BACO by Night.

Se dem her!

Første måned gratis på Dinnerclub. Derefter KUN kr. 29,- per måned. Adgang til byens lækreste tilbud og fordele til en bred række af gode steder i Aalborg.

Skriv din kommentar