Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

SushiMania overtager eatlow

SushiMania Aalborg overtager igen eatlow, som også tidligere har været en del af koncernen. Man valgte for omkring 5 år siden, at frasælge eatlow, bl.a. for at fokusere på kerneforretningen omkring SushiMania-konceptet, men nu er eatlow altså igen en del af koncernen. Koncernen ejer naturligvis også SushiMania XO.

 

I 2013 var SushiMania med til at opstarte et take-away koncept i Aalborg kaldet eatlow. Stedet skulle være et sundt alternativ til den mere tunge junkfood, som var blevet en standard i byen på daværende tidspunkt. SushiMania besluttede dog efter et års tid at fokusere på den eksplosive vækst som man oplevede i kerneforretningen. Derfor blev man enige om, at Linda Bruun (billede herunder) overtog eatlow, så forretningen kunne få den opmærksomhed, den fortjente på daværende tidspunkt.

 

Ifølge parterne er det nu, efter et effektivt og ukompliceret forhandlingsforløb, blevet tid til at indlemme eatlow i SushiMania Aalborg-koncernen igen.
Nathalie Ina Kühl fra SushiMania udtaler: “Vi er glade for, at eatlow er kommet tilbage i SushiMania-familien. Linda har arbejdet umådeligt hårdt og har gjort konceptet og brandet til sit eget, og nu er det tid til at udnytte det potentiale. Vi har været i dialog med Linda i et stykke tid nu, og vi kunne se nogle spændende nye veje, som vi kunne tage eatlow med ud på.”

Linda Bruun fortæller desuden: “Jeg fortsætter i koncernen. Men jeg glæder mig til at fokusere på de ting, som jeg er bedst til og brænder mest for. Det er en god synergi mellem det, som SushiMania kan og det, som eatlow og jeg kan. Vi startede dette eventyr sammen, og nu er jeg kommet hjem igen. Det er dejligt!”

 

Det er ifølge parterne et samarbejde der giver stor mening at fortsætte, og Nathalie Ina Kühl siger endvidere, “Linda bibringer kapaciteter og ressourcer, som er ubetalelige – og sammen kan vi løfte både SushiMania og eatlow til nye højder.”

 

Linda Bruun indtræder som PR-/ grafisk chef for både SushiMania Aalborg og eatlow.
Nathalie Ina Kühl bliver direktør i eatlow og fortsætter som COO i SushiMania Aalborg.