Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Undgå stress og jag i forbindelse med flytningen – hyr et flyttefirma til det tunge arbejde

Der er utroligt meget stress og jag forbundet med en flytning. Hele planlægningsprocessen, selve flytningen og alt det, der stadig skal passes, imens du skal klare dette. Og du kan ikke undgå det hele. Dog kan du gøre det en smule mindre ved for eksempel at hyre et flyttefirma til det tunge arbejde. Læs mere om et dansk flyttefirma, klik her.

Undgå at belaste kroppen

En af grundende til, hvorfor du bør hyre et flyttefirma til at klare din flytning er, at det er utroligt belastende for kroppen – fysisk og psykisk. Selve flytningen påvirker primært din krop fysisk, men alt det, der er omkring dig påvirker dig psykisk, og derfor er det vigtigt, at du husker at slappe af når du kan.

Kan det betale sig at lade være?

En af de ting, der afholder mange fra at benytte sig af flyttefirmaer er, at de ikke mener, det kan betale sig. Det vil være billigere at gøre det selv. Dog er der flere omkostninger ved at gøre det selv, som du måske ikke lige har tænkt på.

Når du bestiller et flyttefirma til at klare opgaven, så har du én samlet udgift og det er nemt at regne med. Vælger du at gøre det selv, så skal du først og fremmest leje en trailer – du skal være sikker på, at dit køretøj er stort nok til at måtte trække den – du skal betale for brændstof hen for at hente den, frem og tilbage fra det nye sted til det gamle og for at køre den tilbage igen. Tager det længere tid en beregnet, så skal du gange denne pris med to.

At gøre det selv er altså ikke gratis, og derfor kan det godt betale sig at regne på det – er forskellen ikke alverden, så overvej om det er det værd at bruge tid og energi på.

Husk dig selv – husk hinanden

Netop fordi flytningen er så stressende en oplevelse for mange, så kan det være nemt at glemme sig selv. Og hvis du har en partner, som du flytter sammen med, så vil det også kunne påvirke jeres forhold negativt. Husk derfor at bruge tid på hinanden, hvor I ikke snakker om flytningen og gør ting, som I nyder. Tag ud og spise, gåture, se nye ting – plej jeres forhold. Hvis I har hinanden, så bliver det hele meget nemmere.

Skriv din kommentar