Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Den perfekte date

Hvordan er den perfekte date? Det spørgsmål varierer i høj grad af hvem du spørger. Dog er der klart en række tips og tricks, som du kan overveje til at imponere din udkårne. De hemmeligheder deler vi med dig nedenfor.

Skift filmen ud med et spil

Hvis i spiser mad derhjemme, eller tager hjem til dig efter middagen, vil de fleste overveje at se en film. Her føler vi at det er bedre at være mere interaktiv, især hvis der er tale om en af de første dates.

Fx kan du spille bingo, et brætspil, kort eller andet med den person, som du tilbringer aften med. Ikke alene kan det føre til gode grin, du vil sikkert også huske det mere end endnu en film i fjernsynet.

Forbered en sjov gave

Hvis du ønsker at imponere din date, kan du forberede en sød eller sjov detalje. Her kræver det at du tjekker datingprofilen, hvis i har lært hinanden at kende på en app, eller Instagram, hvis personen har det.

Fx kan det være at din date har en hund. Her kan du købe et stykke legetøj eller lignende til at give til din dates hund. Det kan også være at din date er fan af AGF, og der kan du troppe op med to billetter til en kommende fodboldkamp. På den måde sender du et klart tegn om at du har lyst til at se ham eller hende igen.

Gør dig klar i god tid

Mange personer jager afsted i hverdagen og bliver stressede af den manglende planlægning. Tænk gerne over dette i dine forberedelser til din date. Hvis du typisk er træt fredag aften efter en lang uge, kan det måske være bedre at ses om lørdagen.

På selve dagen, bør du forberede dig i god tid. Tag et godt bad, lyt til god musik, læg tøj frem og tænk over andre måder som du kan undgå stress på. Husk naturligvis at tage af sted i god tid. Det er aldrig populært at komme for sent, og desuden kan du blive stresset af at komme for sent.

Lav mad til din date

I stedet for at spise ude, kan i også spise derhjemme. Du kan overveje at bruge en måltidskasse til at få ingredienserne leveret lige til døren. Gør rent, tænd stearinlys, og tænk over andre detaljer til at byde din udkårne velkommen i dit hjem.

De positive taleemner

Sørg for at skabe en god stemning på din date. Der er mange triste nyheder i verden, men det nytter ikke noget at tale om dem på en romantisk date. Ligeledes får du ikke noget ud af at brokke dig over dit arbejde eller vejret for den sags skyld.

I kan tale om hvor i er fra, hobbyer, ambitioner og meget mere. Du kan især imponere din date ved at stille en masse spørgsmål, uden at det bliver til en spørgetime, og at du sørger for at lytte. Undgå for alt i verden at afbryde din udkårne, mens han eller hun taler.

Skriv din kommentar