Valgmuligheder

Café Baghuset kan bestemt kategoriseres som én af Viborgs mest populære caféer. Spisestedet åbnede tilbage i 2009, dog har forskellige medejere været inde over siden da. På caféen fokuserer man på, at give gæsterne en ukompliceret og god café-oplevelse centralt i Viborg-by, bl.a. tæt på gågaden. Herudover er der parkering tæt på stedet, og man kan også nyde sin mad og drikkevarer på den store terrasse. Der serveres kvalitetsmad lavet fra bunden, med fokus på danske råvarer og nærværende service. Menukortet er bredt og varieret, så der er noget for enhver smag. Herudover vandt Café Baghuset også “Byens Bedste Café” i både 2016 og 2017. Du kan besøge Café Baghuset både til morgenmad, brunch, frokost, eller til aften.

 

Hvad siger restauranten selv?
“Vores stemningsfyldte cafe er intim, men samtidig både hyggelig og afslappet, og her kan nydes dejlig mad, samt både kolde og varme drikkevarer. Vores filosofi er at lave mest muligt fra bunden og benytte så mange danske råvarer som muligt og det mener vi, gerne skulle give vore gæster en god og lækker madoplevelse. Det samlede team bag Baghuset danner et energisk, frisk og dynamisk team, som gerne vil yde det allerbedste for vore kunder, og give hver eneste en god oplevelse på caféen. Dette kan være grunden til at vi blev kåret til Byens Bedste Restaurantoplevelse i 2015, Byens Bedste Cafe 2016 samt Byens Bedste Cafe 2017, en ære vi er meget taknemmelige for, og vil gøre vores bedste for at leve op til!”
– Café Baghuset

 

Kendetegn

Café, Nordisk mad, Flere varierede retter, Brunch-mulighed, Godt til prisen, Danske råvarer, Hyggelige lokaler, Centralt placeret, Stor terrasse - perfekt i solen, Vundet flere priser, Velsmagende til overkommelige priser, Fischers Plads


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Café Baghuset
Verificeret af:
Dato:
Rating:
31star1star1stargraygray Baseret på 7 anmeldelser

Tilbud fra Café Baghuset

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket
    Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

    Bedøm nu!

    Bedøm nu!