Valgmuligheder

Café Baghuset kan bestemt kategoriseres som én af Viborgs mest populære caféer. Spisestedet åbnede tilbage i 2009, dog har forskellige medejere været inde over siden da. På caféen fokuserer man på, at give gæsterne en ukompliceret og god café-oplevelse centralt i Viborg-by, bl.a. tæt på gågaden. Herudover er der parkering tæt på stedet, og man kan også nyde sin mad og drikkevarer på den store terrasse. Der serveres kvalitetsmad lavet fra bunden, med fokus på danske råvarer og nærværende service. Menukortet er bredt og varieret, så der er noget for enhver smag. Herudover vandt Café Baghuset også “Byens Bedste Café” i både 2016 og 2017. Du kan besøge Café Baghuset både til morgenmad, brunch, frokost, eller til aften.

 

Hvad siger restauranten selv?
“Vores stemningsfyldte cafe er intim, men samtidig både hyggelig og afslappet, og her kan nydes dejlig mad, samt både kolde og varme drikkevarer. Vores filosofi er at lave mest muligt fra bunden og benytte så mange danske råvarer som muligt og det mener vi, gerne skulle give vore gæster en god og lækker madoplevelse. Det samlede team bag Baghuset danner et energisk, frisk og dynamisk team, som gerne vil yde det allerbedste for vore kunder, og give hver eneste en god oplevelse på caféen. Dette kan være grunden til at vi blev kåret til Byens Bedste Restaurantoplevelse i 2015, Byens Bedste Cafe 2016 samt Byens Bedste Cafe 2017, en ære vi er meget taknemmelige for, og vil gøre vores bedste for at leve op til!”
– Café Baghuset

 

Kendetegn

Café, Nordisk mad, Flere varierede retter, Brunch-mulighed, Godt til prisen, Danske råvarer, Hyggelige lokaler, Centralt placeret, Stor terrasse - perfekt i solen, Vundet flere priser, Velsmagende til overkommelige priser, Fischers Plads


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Café Baghuset
Verificeret af:
Dato:
Rating:
31star1star1stargraygray Baseret på 7 anmeldelser

Tilbud fra Café Baghuset

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket
01 Anmeldelse Skriv en Anmeldelse

  • 1 Bedømmelse
  1. Reelt tyveri - Værste café oplevelse jeg har prøvet Maden: 2 Service: 1 Jul 29, 2023
    Skrevet af jesper.gerster29@gmail.com
    Maden var ikke forfærdelig, dog heller ikke noget specielt og særligt. Det som derimod var helt specielt, var at en af tjernene valgte at stjæle en pakke cigaretter fra min kærestes taske. Vi havde sat os ned fra terrassen for at ryge en smøg, efter måltidet og da vi kom tilbage til bordet, lå solbriller, telefon og taske der stadig, men cigaretter de var pist væk. Jeg gik ind for at betale og spørge om de evt. Havde set en pakke cigaretter, for jeg synes godt nok det var mærkeligt de var væk. Tjenerne fortalte at det havde de desværre ikke, så jeg betalte og gik ud igen. Da jeg fortalte min kæreste at de ikke havde set dem, gik hun ind og sagde "jeg ved godt, at en af jer tjernere har taget cigaretterne og jeg er faktisk fuldstændig ligeglad hvem, jeg vil bare gerne have dem tilbage" så gik den ene tjener ud i køkkenet og kom ud kort tid efter, med cigaretter og sagde "her er de" - ikke beklager eller nogen form for undskyldning. Aldrig har jeg oplevet noget lignende. Her blev jeg godt frustreret, så jeg valgte at gå ind igen og sagde at de måtte simpelthen give mig nogle pengene tilbage, for tyveri ville jeg ikke finde mig i. Så henvendte ejeren sig og sagde at det kunne de ikke, fint nok, men hvad der ikke var fint, var at han var arrogant og kunne ikke engang give en undskyldning for at hans personale stjæler fra hans kunder. Grotesk. At man vil gøre sig til tyv over en pakke cigaretter kommer jeg aldrig til at forstå.. Så hvis i påtænker at tage på café baghuset, så husk at hold øje med jeres ting.
    0

Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

Bedøm nu!

Bedøm nu!