Valgmuligheder

Restaurant ROD i Viborg er primært en nordisk-inspireret restaurant, som tager udgangspunkt i sæsonens råvarer når de kreerer og opdaterer deres menukort. Spisestedet er moderne indrettet, og placeret centralt i byen, nærmere bestemt på Sankt Mathias Gade. Restaurant ROD har et altid et højt gastronomisk niveau i køkkenet, der laves mad med udgangspunkt i råvarernes rødder, og der sørges for fornuftig service og velvære i lokalerne. Restauranten må kategoriseres som ét af byens spisesteder, hvor man har ambitioner om at levere top-gourmetmad og kvalitetsvin til gæsterne. Herudover er restauranten også initiativrige ift. arrangementer og temaaftener, hvilket betyder at man som gæst ofte kan finde spændende og lækre events og specielle aftener hos stedet. På Restaurant ROD kan du spise til frokost og aften.

 

Hvad siger restauranten selv?
“Hos Rod lægger vi stor vægt på frisk mad komponeret fra bunden med sæsonens råvarer. I restauranten serveres der krogmodnet kød. I køkkenet bruger vi den moderne inspiration i en sammenblanding med det klassiske køkken, når vi anretter tallerknerne. På vores restaurant i Viborg vil du opleve, at alle råvarer kommer til udtryk i retterne. Din oplevelse på Rod skabes af maden, stemningen, omgivelserne og hyggen. Vi håber derfor, at dette er med til at skabe en fantastisk smagsoplevelse for vores gæster. Menukortet består af få, men gode retter. Disse retter er velovervejet og nøje udvalgt, for at imødekomme gæsterne, da der er tænkt over hver en detalje på tallerknerne. A la carte menuen består af 3 retter. Disse retter bliver skiftet ud hver tredje måned, samt er der hver måned en særlig månedsmenu med sæsonens råvarer.”
– Restaurant ROD

 

Kendetegn

Nordisk restaurant, Sæsoninspirerede menuer og Á la carte, Moderne og hyggelige lokaler, Centralt placeret i Viborg, Populært sted, Gourmetmad og godt vinkort, Frokostretter- & menuer, Sankt Mathias Gade


Resumé
recipe image
Restaurant Navn:
Restaurant ROD
Verificeret af:
Dato:
Rating:
31star1star1stargraygray Baseret på 9 anmeldelser

Tilbud fra Restaurant ROD

Restauranten har ingen tilbud i øjeblikket

Månedsmenu Sept. & Okt.

  • Forret:

    Ovnbagt pighvar i sprød kåbe med sauce tartare, urterasp, håndpillede rejer og rischips.

  • Hovedret:

    Skindstegt andebryst – tilsmagt med appelsin og rosmarin der til grønsagers fondant, springløg i Seranoskinke med en fantastisk pebersauce.

  • Dessert:

    Flamberede blommer i Cointreau med dansk honning og ristede nødder. Dertil is og sorbet.

  • 2 retter

    288,-

  • 3 retter

    348,-

Frokost på Rod (11:30 - 15:00)

  • Indbagte tigerrejer

    95,-

    Variation af Tigerrejer med urtedressing, krydrede salater og gratineret brød.

  • Bikini sandwich

    68,-

    Med blomme tomater, parmaskinke og bøffel mozzarella, hjemmelavet pesto og sprøde salater.

  • Tapas Bræt på ROD

    125,-

    med op til 8 fantastisk delikatesse retter har en wouve effekt, 2 slags brød og en masse af forkælelse. (Min. 2 personer).

  • Æggekage på den hel klassiske måde

    119,-

    Med bacon og grønt. Hertil rødbeder, sennep og hjemmebagt rugbrød på surdej serveres på en varm pande lige fra ovnen. (Min. 2 personer).

  • Sildetallerken

    99,-

    Med den stegte, den marinerede og den krydrede, hjemmelavet karrysalat og friskbagt rugbrød.

  • Stjerneskud

    135,-

    Smørristede spinatbrød med en hvidvinsdampet og to panerede rødspættefilet (pandestegt), med håndpillede rejer. 2 slags rørt mayonnaise, asparges og rugbrødschips.

  • Kokkens pariserbøf

    135,-

    300 g hakkebøf med rå æggeblomme, hjemmesyltede rødbeder, frisk peberrod og kapers og det helt rigtige tilbehør.

  • Steak af Black Angus

    178,-

    Steak af Black Angus oksefilet på 200g med dagens garniture, pommes frites og kryddersmør.

  • Dagens 2-retters frokost

    220,-

    Køkkenchefen sammensætter en lækker 2retters frokostmenu med vægten på sæsonens bedste råvarer. Spørg venligst betjeningen for mere info.

  • Uspecificeret højtbelagte luksus smørrebrød

    39,-

    Spørg venligst betjeningen for mere info. Min 2 stk. (Pris er per person).

  • Dagens kage

    30,-

Aften: Forretter

  • Cremet tomat suppe med røg smag af spæk, mascarpone, parsillekum og sprøde urter

    78,-

  • Rørt oksetatar af mørbrad spidset med cremet æggeblomme, estragon mayo og friske urter

    98,-

  • Cecina de leon, letsaltede og røget okseinderlår med trøffel , vild brøndkarse og frisksyltede hel kapers og lotosrods chips

    98,-

  • Variation af indbagte tigerrejer i panko rasp, sauce verte, sommersalater og sprødt

    119,-

Aften: Hovedretter

  • Ristet rødtungefilet i brunet smør, håndpillede ærter, nye rødder, grillede lime og hvidvinssauce

    248,-

  • Sous Vide ung hane pakket i Serano skinke og pandestegt med Byg otto, syltede grønt, sødkartofler og karamelliseret løgsauce

    248,-

  • ROD’s eget krogmodnede oksehøjreb, hængt i 4 – 5 uger, med kryddersmør, dagens garniture og ROD’s rødder

    298/328,-

    200g kr. 298,- / 300g kr. 328,-

  • Bøf Wellington indbagt oksemørbrad m/skovens svampe og timian, serveret med årets bedste grønt, hjemmelavet Bearnaisesauce håndskåret pommes (stegtid 30-40 min)

    338,-

    Vi anbefaler en forret til denne ret. (Minimum 2 kuverter).

  • Vegansk Indisk gryderet med linser og kikærter, pappadams – frisk hakket mandler

    248,-

Aften: Desserter

  • ROD’s velkendt tapas dessert med op til 3 slags kager, is og sorbet har en wow-effekt, og en masse af forkælelse

    98,-

    (Min. 2 kuverter)

  • Marcel’s livret – Gateau Marcel, chokoladekage toppet med brændt marengs, frugt og bær, is og sorbet

    78,-

  • Hjemmelavet stor isdessert med bær og knas. Hør venligst tjeneren om dagens is og sorbet

    58,-

  • Koldskålsskum en fortryllende sommer dessert med kammerjunker, is, bær og chokolade knas

    89,-




    Skriv en Anmeldelse, og hjælp derved andre medlemmer

    Bedøm nu!

    Bedøm nu!