Tre top-restauranter slår sig sammen om ekstraordinære gourmetaftener
Helt ekstraordinært har tre af de aalborgensiske top-restaurationer netop offentliggjort, at de slår sig sammen om tre helt særlige og fremragende gourmetaftener i uge 43. Nærmere bestemt er det Restaurant Applaus, Restaurant TABU og Restaurant Nam.
De tre udsøgte aftener afholdes henholdsvis på TABU tirsdag den 23. oktober, på Applaus onsdag den 24. oktober, samt på Nam torsdag den 25. oktober. Og det er med at være hurtig, hvis man ønsker sig at sikre plads(er) til én eller flere af de tre oplevelser. Sidst et lignende arrangement blev stablet på benene tilbage i februar, var billetterne lynhurtigt revet væk.
Bag de tre stærke gourmetrestauranter, og bag set-up’et af de tre gourmetaftener, står de tre dygtige, talentfulde og særdeles professionelle kokke, Mads Hyllested fra Applaus (og Dejavú), Michael Miv Pedersen fra TABU (og CANblau, Slagterbørsen) samt Kim Jeppesen fra Nam (og Nam Noodles).
Sammen med bl.a. GastroNorth, en nordjysk interesseorganisation, arbejder disse tre restauranter også hårdt på at være dem der får tilkæmpet sig en Michelin-stjerne til Aalborg og Nordjylland. Og det kan meget vel være én eller flere af disse der modtager denne hæder i fremtiden. Hver af de tre restauranter har hver deres stil og twists, og derfor bliver det uden tvivl tre fantastiske aftener når de kombinerer deres evner.
Derfor er det også med at være hurtig til at slå til, hvis du skal sikre dig en plads til én af de ovenstående aftener da det koster under 1000 kr. per person.
Prisen per kuvert er kr. 975,-
Menuen for de tre aftener, inkl. 6 glas gode vine;
- Sortiment af snacks & velkomstdrink:
2 fra Tabu
2 fra Applaus
2 fra Nam
– med brød og smør. - TABU:
“Vand” – Skaldyr fra det Nordjyske. - Applaus:
“Vand” – Fisk fra Vestkysten. - Nam:
“Land” – And. - TABU:
“Land” – Vildt fra Lindenbord. - Applaus:
“Skov” – Mirabeller. - Nam:
“Skov” – Kokus.
Herunder kan du sikre dig plads(er) – arrangementerne afholdes i samarbejde med ClubAalborg.
Tirsdag d. 23. oktober – Restaurant TABU – book her.
Onsdag d. 24. oktober – Restaurant Applaus – book her.
Torsdag d. 25. oktober – Restaurant Nam – book her.