Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Dinnerlust og Restaurant Rusk præsenterer en fænomenal aften

Dinnerlust påbegynder facilitering af events i samarbejde med byens bedste spisesteder. Første arrangement bliver hos den kvalitetsbevidste, fransk-inspirerede Restaurant Rusk.

 

Som et ekstra led hos Dinnerlust, vil vi fremover jævnligt arrangere hyggelige arrangementer i samarbejde med nogle af byens bedste spisesteder. Idéen er, at skabe nogle hyggelige events og gode aftener for jer som deltagende gæster i tæt samarbejde med forskellige spisesteder, hvor de enkelte arrangementer vil være stærkt inspirerede af hvert enkelt sted. Som gæst, får man derfor mulighed for virkelig at nyde hvad disse restauranter kan udrette i køkkenet samt på stemningen, samt få nogle mindeværdige oplevelser med sine medgæster.

 

 

Priserne fra arrangement til arrangement vil variere eftersom de vil være forskellige ift. indholdet af mad, drikkevarer, eventuel underholdning, osv. Lige nu kan du sikre dig en plads til det første og kommende arrangement ‘Dinnerlust x Restaurant Rusk’.

På denne aften, onsdag den 29. maj kl. 18:00, kan man se frem til at Rusk’s personale vil byde velkommen indenfor til en overdådig menu med snacks, appetizer, 4 skønne franske retter, samt en tilpasset vinmenu til hele aftenen. Der vil kun være 40 pladser til arrangementet, hvilket betyder at det bliver et intimt arrangement med et stort fokus på velvære og kvalitet.

 

Ejer- og køkkenchef hos Restaurant Rusk, Simon Pedersen, udtaler i forbindelse med arrangementet, “Vi har i samarbejde med Dinnerlust valgt at lave et lille event hernede onsdag den 29. maj. Her kan man få snacks, appetizer og 4 retter samt en vinmenu hertil. Det koster ikke ret mange penge, og der er plads til alle!”

 

– Læs mere om arrangementet her og bestil jeres pladser nu!

2 Kommentarer Skriv en kommentar

  1. Lene Storm 30. maj 2019 Dinnerlust Medlem

    Tusind tak for en rigtig hyggelig aften med dejlig mad og gode vine. God stemning og behagelig betjening 👍🏻

    • Dinnerlust Administration 28. juni 2019 Administrator

      Selv tak, Lene! Vi er glade for, at I havde en hyggelig aften – vi sætter pris på feedback’en 🙂

Skriv din kommentar