Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Restaurant Textur igen nomineret til fornemme priser

For nyligt modtog den ene af Restaurant Textur-ejerne, nemlig Dennis Juhl Jensen den fornemme og velfortjente hæder at blive kåret som ‘Årets Kokkeprofil’ af Den Danske Spiseguide. Læs denne nyhed her.

Nu er der dog yderligere hæder på menuen for Restaurant Textur. Spisestedet med lokation på Vesterbro i Aalborg er nemlig blevet nomineret i hele to flotte kategorier af White Guide Danmark. Det drejer sig om Årets ‘Smag for Skillingen’ samt Årets Bæredygtige. I alt er der 13 priser der skal uddeles til de dygtige restauratører og restaurationer i Danmark, og alle vinderne kåres ved White Guide Danmarks’ lancering, galla og trendseminar mandag den 19. november.

 

Se alle nominerede til priserne her.

 

Frederik Østeraa (tv.) og Dennis Juhl Jensen (th.) er de to stiftere af Restaurant Textur.

 

Fra Dinnerlust-redaktionen skal der lyde et stort tillykke med nomineringerne til Textur og hele holdet bag, som får det til “at spille” hver eneste dag på restauranten. Vi håber at spisestedet hiver begge priser med hjem til Nordjylland og Aalborg.