Dining Week 2019: Få 3-retters til særdeles god pris i Aalborg
Igen i år i uge 7, eller nærmere bestemt den 10. – 17. februar, arrangeres der Dining Week i hele landet. Det betyder, at I har muligheden for at nyde en lækker 3-retters menu på nogle af landets bedste restauranter i forbindelse med denne restaurantfestival. Dette gælder også i Aalborg, hvor enkelte spisesteder er med i initiativet.
På restaurantfestivalens hjemmeside fortæller de, “Dining Week er Danmarks første restaurantfestival og Europas største af sin slags. Copenhagen Food Magazine og San Pellegrino har hvert år siden 2011 samlet et udvalg af de bedste og mest interessante restauranter i Danmark i vinterferien uge 7. Under festivalen præsenteres en lang række restauranter. Fælles for dem alle er, at de serverer en tre-retters menu til samme pris inkl. San Pellegrino-mineralvand. Restauranterne spreder sig ud over alle tænkelige køkkentyper i alle afkroge af landet.”
Det fantastiske ved initiativet er, at du som gæst har muligheden for at nyde rigtig lækker mad til meget en fordelagtig pris. Hele molevitten koster nemlig kun 215 kr. (+ 26 kr. i billetgebyr) per person for en 3-retters menu inkl. San Pellegrino-mineralvand.
I Aalborg har vi i alt 7 restauranter der deltager i restaurantfestivalen. Det betyder, at I har muligheden for at nyde en 3-retters menu til den ovenstående gode pris på disse steder. Herunder har vi listet 6 muligheder, da den syvende og sidste mulighed (Restaurantskibet Prinses Juliana) er udsolgt.
Restaurant Brdr. Price
Menu:
- Forret:
Koldrøget islandsk laks. Serveres med peberrodscreme og sprød rugbrødscrumble. - Hovedret:
Langtidsstegt oksebryst. Med grov kompot af rodfrugter og kartofler samt fyldig sauce og gremolata. - Dessert:
Æbletærte. Med flødeskum og hasselnødder. - (Mulighed for tilpasset vinmenu – 3 glas vin kr. 195,-)
Book billet til Brdr. Price i Aalborg her.
Restaurant JØRN
Menu:
- Forret:
Lavbagt torsk med estragonskum, perleløg og hasselnødcrumble. - Hovedret:
Kalveskank med variation af selleri, kartoffel og citron/timiansauce. - Dessert:
Dessert med mælkechokolade ananas og passionsfrugt. - (Mulighed for vegetarmenu til samme pris)
- (Mulighed for tilpasset vinmenu – 2 glas vin kr. 140,-)
Book billet til Restaurant JØRN her.
Brasserie & Restaurant NO76
Menu:
- Forret:
Moules marinieres: Hvidvinsdampet blåmuslinger m/urter og fløde legeret suppe. - Hovedret:
Coq au vin, serveret m/pommes puré og svampe. - Dessert:
Kold creme brulée med vanilje og frysetørrede bær. - (Mulighed for vegetarmenu til samme pris)
- (Mulighed for tilpasset vinmenu – 3 glas vin kr. 250,-)
Book billet til NO76 her.
CANblau Tapasbar
Menu / Tapasmenuen:
- Kolde tapas – Mandler, oliven & surdejsbrød.
- Jamon serrano, Grand reserva. Marinerede rejer med salater, aioli & purløg.
- Lune tapas. Patatas bravas. Risotto med svampe, mozzarella & trøffelsmør.
- Dagens dessert.
Book billet til CANblau her.
SlagterBørsen Aalborg
Menu:
- Forret:
Vesterhavstorsk, fiskesauce & urter. - Hovedret:
Gris, vintergrønt & sovs. - Dessert:Dagens dessert.
Book billet til SlagterBørsen her.
Restaurant Provence
Menu:
- Forret:
Cremet fiskesuppe lavet på pigvar. M. torsk, asparges og forårsløg. - Hovedret:
Helstegt kalvemørbrad (rosastegt) m. rodfrugt kartoffelgratin samt fyldig sauce. - Dessert:
Vores berømte nougat tærte med vanilje creme og nøddecrunch. - (Mulighed for tilpasset vinmenu – 3 glas vin kr. 199,-)
Book billet til Restaurant Provence her.
Du kan læse mere om hele arrangementet ved at besøge diningweek.dk.