Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Ekstraordinær kulinarisk oplevelse med 4 af Aalborgs restauranter

Nu har du chancen for at komme med på en udsøgt kulinarisk oplevelse, når KlubNORDJYSKE sammen med fire af byens restauranter med placering på Aalborg Havnefront præsenterer “Jule-Food Walk”.

Fire af havnefrontens eksklusive restauranter serverer i løbet af tre timer hver en signaturret inkl. et glas drikkevare. Delvis for at give mulighed for, at du som Food Walk’er får fire helt unikke gastronomi-oplevelser, og delvis for at vise restauranternes forskelligheder og kunnen inden for ypperlig gastronomi.
Læs nærmere om de forskellige steder samt retter længere nede i denne artikel.

 

Selve konceptet ‘Food Walk’ stammer fra USA, og betyder i sin essens at man går fra sted til sted og nyder forskellige mad- og drikke oplevelser hvert sted. I dette tilfælde er det de fire restauranter på Havnefronten, nemlig Restaurantskibet Prinses Juliana, Restaurant Fusion, Bistro V og Restaurant JØRN.

Der er tale om en eksklusiv middag, lørdag den 17. november kl. 12:00 – 15:00.

 

Prisen er kr. 300,- per person, og kan købes lige her – hvor du også kan læse mere om arrangementet.

 

KlubNORDJYSKE skriver desuden på deres hjemmeside:

 

Food Walk på Aalborg Havnefront er en unik kulinarisk spadseretur med skønne smagsoplevelser i hjertet af en smukt pyntet juleby. Arrangementet finder sted netop den lørdag, hvor julemandens skib lægger til ved Honnørkajen, og Aalborg kommer til at emne af stemning med bjældeklang, nisseorkester og julemarked.

Der er tale om, at fire af havnefrontens eksklusive restauranter i løbet af tre timer hver serverer en signaturret inkl. et glas. Dels for at give mulighed for at du som Food Walk’er får fire helt særlige oplevelser. Dels for at vise restauranternes forskelligheder inden for ypperlig gastronomi. Food Walk’en er et amerikansk koncept, og det er Restaurant JØRN, Prinses Juliana, Bistro V og Restaurant FUSION, der arbejder sammen under overskriften ”Spis på Havnefronten”. De fire restauranter er fælles om at levere madoplevelser af høj kvalitet og om at dele en af byens bedste placeringer helt ned til vandet. Spisningen foregår stående udenfor restauranterne, og du bestemmer selv, hvor du vil begynde og slutte i tidsrummet kl. 12.00 til kl. 15.00. Husk blot billetten, der skal vises og bruges ved hvert af de fire spisesteder.

 

Prinses Juliana

Prinses Juliana, der har fast kajplads på Vestre Havnepromenade i Aalborg, blev bygget i Holland som skoleskib for over 80 år siden. I de historiske rammer er der indrettet en flydende gourmetrestaurant, og til Jule-Food Walk 2018 lokker prinsessen med sprød brandade med torsk, syltede svampe, rygeostcreme og grønt. Hertil en snaps.

 

Restaurant FUSION

Restaurant FUSION er fusionen mellem det franske og asiatiske køkken, hvor friske, primært danske og asiatiske, råvarer skaber grobund for lækre og sunde retter. Under den kulinariske spadseretur bydes du hos FUSION på gyoza (japansk dumpling/ravioli) samt duroc BBQ svinenakke med passion og græskar. Hertil et glas hvidvin.

 

Bistro V

Bistro V er et lille hyggeligt spisested indrettet i rå og afslappet stil. Betjeningen er venlig og uformel. Bistro V byder til daglig på frokost, aftenmenu, socialfood og meget mere, og til Jule-Food Walk inviteres du på slider med confi teret and, trøffelcreme og syltede æbler. Hertil Vendia Julebryg.

 

Restaurant JØRN

Det ypperste inden for dansk bygningskunst får på Restaurant JØRN i Utzon Center følgeskab af klassisk dansk gastronomi. Restauranten byder på lækre retter med sæsonbaserede råvarer, og til Jule-Food Walk venter der en skøn juledessert med chokolade, appelsin, kanel og mandler. Hertil dejlig varm gløgg.

 

Prisen inkluderer:

  • 4 serveringer
  • 4 glas diverse drikkevarer

 

Husk billet! Skal vises og bruges ved hvert af de fire spisesteder.

 

– Opdateret 6. november 2018, kl. 14:13