Nyt restaurantkoncept åbner i Aalborg
Restaurationsbranchen har bestemt været velfungerende i Aalborg de seneste par år, og det ser ikke ud til at stoppe foreløbigt. Der har de seneste år åbnet flere nye og gode caféer og restauranter i Nordens Paris, og nu åbner endnu et spændende restaurantkoncept i byen. 🍖🍽
Den kendte Aalborg-restauratør Michael ‘Miv’ Pedersen, som bl.a. står bag de to populære spisesteder, CANblau Tapasbar og Restaurant Tabu, der åbner det nye koncept. Det nye spisested vil blive kaldt Slagterbørsen, og åbner op i de samme lokaler hvor den spansk-inspirerede tapasrestaurant CANblau også er placeret. Stedet åbner op torsdag d. 30 august.
Det nye koncept, Slagterbørsen, kommer til at handle om kød og vin. Vel og mærket høj kvalitet af begge elementer, hvor bl.a. kødet kommer fra Danish Crown’s Guldrummet og vinen er nøje udvalgt af stedets dygtige medarbejdere. Guldrummet er Danish Crowns “gourmet-kød-afdeling”, hvor kun få gode spisesteder får lov at købe fra.
Der bliver plads til omkring 60 gæster på den nye restaurant. Michael ‘Miv’ Pedersen fortæller desuden, at man eksempelvis som stedets gæst, kan vælge 3 lækre retter og vin ad libitum i to timer for omkring kr. 500,-
Slagterbørsen-konceptet eksisterer allerede i Århus, hvor byens borgere har taget godt imod det, og mon ikke aalborgenserne også glæder sig til at byde restauranten velkommen.
Her på Dinnerlust-redaktionen glæder vi os i hvert fald til at se og teste det nye spisested, når det for alvor åbner op. Allerede nu kan du finde stedets restaurantside lige her på Dinnerlust. Her kan du læse beskrivelse, se åbningstider, menukort, eventuelle tilbud osv. Alt det du plejer på dinnerlust.dk 📲👍