Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Textur og Studie 4 går sammen: Skaber ny restaurant- & cocktailbar

Ny restaurant åbner i marts 2019 med fokus på høj kvalitet på gastronomi og cocktails til lave priser

 

Forleden berettede vi her hos Dinnerlust omkring en ny latinamerikansk restaurant, der åbner til marts i Aalborg. Her var det Nam-folkene, der står bag Restaurant Nam samt Nam Noodles, som åbner det nye sted (læs her). Nu er der så andre erfaringsrige restauratører der også vil lege med, og skabe en ny, moderne og kvalitetsbevidst restaurant- og cocktailbar centralt i Nordens Paris.

 

Det drejer sig nemlig om den dygtige kok og medejer af Restaurant Textur, Dennis Juhl, og Frederik Østeraa, den anden medejer af Restaurant Textur, samt Thorsten Stevnhoved, der er indehaver af Café Vesterå og Studie 4.

Navnet på det nye og spændende sted er Struktur Restaurant & Bar, og åbner fredag den 15. marts. Det bliver desuden i det tidligere Studie 4’s lokaler, hvor man siden starten af februar har arbejdet på at skabe det nye Struktur.
Nu er byens nye restaurant- og cocktailbar altså klar til åbne på fredag, og det bliver uden tvivl et spændende sted.

 

Struktur Restaurant- & Cocktailbar i Aalborg vesterå menukort dinnerlust åbningstider reserver book bord brunch morgenmad frokost aften late night dining restauranter caféeer i byen 9000
Indretningen på Struktur er moderne og trendy, hvor inspirationen er hentet fra New York. (Foto: Struktur)

 

Ifølge de 3 stiftere af den nye restaurant, så ønsker de at skabe et nyt sted i Aalborg hvor alle kan komme og hygge sig samt nyde en god middag, cocktails, vin eller morgenmad. Menukortet bliver mangfoldigt, hvilket er lig med en masse forskellige retter hvor der vil være noget til enhver smag og med høj kvalitet til særdeles fornuftige priser.

På Struktur bliver det muligt at nyde frokost samt spise til aften hver dag, men også nyde deres lækre morgenmadskoncept fredag til søndag. Herudover vil stedet også tilbyde deres ‘Late Night Dining’-koncept torsdag, fredag og lørdag.

 

Gå på opdagelse i det lækre menukort, se åbningstider samt reservér bord allerede nu!