Vi kan se, at du anvender Microsoft Internet Explorer som browser. For bedre oplevelse af Dinnerlust.dk, anbefales Google Chrome, Safari eller Microsoft Edge.

Textur og Studie 4 går sammen: Skaber ny restaurant- & cocktailbar

Ny restaurant åbner i marts 2019 med fokus på høj kvalitet på gastronomi og cocktails til lave priser

 

Forleden berettede vi her hos Dinnerlust omkring en ny latinamerikansk restaurant, der åbner til marts i Aalborg. Her var det Nam-folkene, der står bag Restaurant Nam samt Nam Noodles, som åbner det nye sted (læs her). Nu er der så andre erfaringsrige restauratører der også vil lege med, og skabe en ny, moderne og kvalitetsbevidst restaurant- og cocktailbar centralt i Nordens Paris.

 

Det drejer sig nemlig om den dygtige kok og medejer af Restaurant Textur, Dennis Juhl, og Frederik Østeraa, den anden medejer af Restaurant Textur, samt Thorsten Stevnhoved, der er indehaver af Café Vesterå og Studie 4.

Navnet på det nye og spændende sted bliver Struktur Restaurant & Bar, og åbner efter stifternes plan den 15. marts. Det bliver desuden i Studie 4’s lokaler, og derfor lukker spisestedet på Vesterå også ned den 9. februar, hvor der indtil den 15. marts skal arbejdes på at skabe det nye Struktur.

 

Ifølge de 3 stiftere af den nye restaurant, så ønsker de at skabe et nyt sted i Aalborg hvor alle kan komme og hygge sig samt nyde en god middag, cocktails, vin eller morgenmad. Menukortet bliver mangfoldigt, hvilket er lig med en masse forskellige retter hvor der vil være noget til enhver smag og med høj kvalitet til særdeles fornuftige priser.

På Struktur bliver det muligt at nyde frokost samt spise til aften hver dag, men også nyde deres lækre morgenmadskoncept fredag til søndag.

 

Gå på opdagelse i det lækre menukort, se åbningstider samt reservér bord allerede nu!